4 U Turn
Praktijk voor Bowen Techniek en Natuurgeneeskunde
ook verkoop van natuurprodukten

Natuurgeneeskunde

U kunt bij mij terecht voor:

• Praktische natuurgeneeskunde (o.a. kruiden; klei; oorkaarsen; zonnebloemoliekuur)
• Geestelijke achtergronden van ziekte en gezondheid
• Geestelijke genezing
(o.a. mudra's; visualisatie; ontspanningsoefeningen)
Voetreflexmassage
Bloesemremedies

     
 

De tarieven:
Eerste behandeling duurt ± 1½ uur bevat intakegesprek en behandeling kosten € 55.
Vervolgbehandelingen:
1/2 uur € 30
1 uur € 45
elk half uur extra € 10

Bij een consult voor Bachbloesemremedie is de prijs inclusief een gebruikersflesje.
U kunt ook een flesje (30ml) met zelf gekozen remedies bestellen. Hier reken ik € 5 voor.
Reiki kan ook op afstand gegeven worden, duur ongeveer 20 min. € 10

Ik geef adviezen en verkoop natuurprodukten,
zoals: klei (in- / uitwendige), klei-tandpasta, kleitubes, badzout, chakrakaarsen, kruidenthee, tincturen, Weleda producten, Volatile producten, etherische oliën, olielampjes, wierook......

Zijn er produkten die u in het assortiment wilt hebben laat me dit dan weten.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met mij opnemen
(voor de gegevens zie locatie).

 
       

 

Wat is voetreflextherapie?
Voetreflexmassage is een eenvoudige, natuurlijke therapie. Al 5000 jaar geleden werden in India en China drukpunten op de voet gemasseerd. Pas in de loop van de 20e eeuw is deze behandelings-methode verder ontwikkeld tot de huidige voetreflextherapie.
De voet weerspiegelt de hele mens in lichamelijk, geestelijk en emotioneel opzicht. Als een orgaan of lichaamsdeel niet helemaal goed werkt, is dat terug te vinden op de dan pijnlijke reflexzones. Door massage van deze plekken (reflexzones) verdwijnt de pijn in de voet en stroomt er weer nieuwe energie naar het desbetreffende orgaan. Op lichamelijk niveau gaat het lichaam dan opruimen, emoties worden beter verwerkt en spanningen worden losgelaten. Daardoor komt er ruimte voor iets nieuws. Kortom: de klachten verminderen of verdwijnen zelfs.

 
Ook gezonde mensen zullen ervaren, dat een behandeling van de voeten een zeer weldadige en ontspannende uitwerking heeft; je voelt weer grond onder je voeten.
       
       

 

Wat zijn bachbloesems:
Dr. Edward Bach (1886-1936) heeft de laatste vijf jaar van zijn leven besteed aan het zoeken naar een eenvoudige geneesmethode, zonder bijwerkingen, goedkoop en eenvoudig inzetbaar. Zijn onderzoek heeft een 38-tal bloesemremedies opgeleverd. Een bloesemremedie is een volgens een speciaal procédé verkregen vloeistof (bronwater) waarin de kracht van een bepaalde bloesem is opgenomen.

Dr. Bach onderkende 38 verschillende negatieve gemoedstoestanden. Ieder probleem dat een mens heeft is gerelateerd aan één of meerdere van deze 38 gemoedstoestanden. Door toediening van de bloesems behorende bij die negatieve gemoedstoestanden worden deze omgebogen tot positieve gemoedstoestanden, waardoor hieraan gerelateerde problemen verdwijnen.

Er zijn zeven hoofdgroepen te onderkennen in deze groep van 38 voor de 7 verschillende fundamentele conflicten in de mens. Deze hoofdgroepen zijn:

• Angst
• Onzekerheid
• Onvoldoende interesse in huidige omstandigheden
• Eenzaamheid
• Overgevoeligheid voor invloeden en ideeën
• Moedeloosheid of wanhoop
• Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

Oude problemen nemen meer tijd in beslag om te genezen dan nieuwe problemen. Een probleem dat pas kort aanwezig is kan in sommige gevallen binnen enkele uren verdwenen zijn, langdurige problemen (die er al vele jaren zijn) kosten twee tot soms wel tien maanden om uiteindelijk plaats te maken voor positiviteit. Dit lijkt lang, maar bedenk wel dat het u in zo'n geval ook niet op andere wijze gelukt is om het probleem daadwerkelijk aan te pakken. Een probleem dat bijvoorbeeld al tien jaar bestaat, dat u in vijf maanden oplost is zeker de moeite waard. Dieren reageren over het algemeen nog veel sneller op de remedies. Soms zijn lastige problemen die er al jaren zijn binnen enkele dagen geheel verleden tijd.

Bach Bloesem Remedies zijn volstrekt onschadelijk, kunnen aan baby's, kinderen, volwassenen, dieren en planten gegeven worden. Ze gaan uitstekend samen met alle soorten reguliere medicijnen en hebben geen bijwerkingen. De werking is niet wetenschappelijk aan te tonen, maar is al tienduizenden keren aangetoond bij patiënten.

Ik ga samen met u kijken wat u of uw kind nodig heeft en maak dan een gebruikersflesje
voor u klaar, dit krijgt u mee naar huis. U neemt hieruit vier- à zesmaal daags vier druppels op de tong. Deze druppels zetten uw lichaam en geest aan tot het ombuigen van de negatieve gemoedstoestanden tot positieve. Hierdoor verdwijnen ook de symptomen van de klachten.
Er kan ook ter plekke een remedie gemaakt worden voor bijvoorbeeld angst voor een rij-examen of slecht slapen, of reisziekte enz, enz.

Wilt u meer lezen over de 38 remedies dan verwijs ik u naar 38 bloesemremedies van bach